Za koga?

Seminar je namenjen predvsem učiteljem matematike v zadnji triadi osnovne šole, učiteljem matematike v srednjih šolah, ki se jih posebej dotika problematika razlik pri poučevanju matematike med osnovno in srednjo šolo in drugim ljubiteljem (poučevanja) matematike.

Opis:

Seminar (običajno) poteka v dveh delih. Prvi del v septembru in drugi v januarju ali februarju. Obakrat se dobimo v soboto v času 9-16. Seminar poteka kot serija predavanj, razgovorov in delavnic.

Cilj programa je predvsem izboljšanje uspešnosti pouka matematike na prehodu med osnovno in srednjo šolo. Na seminarju poskušamo predvsem začrtali zanimivo in motivirajočo pot (matematičnega) miselnega razvoja skozi konkretne primere in zglede, ki so, upamo, učiteljem v pomoč pri oblikovanju prioritet matematičnega izobraževanja.

Seminar vodi D. Kobal.

Vabimo Vas, da sprotne informacije o poteku in vsebini seminarja spremljate na tej strani. Ker je republiški katalog pripravljen že precej vnaprej splošne informacije ne morejo dovolj natančno opisati ažurnih informacij ...

Nekaj podatkov o minulih seminarjih najdete v arhivu.

Zaradi majhnega števila prijav je bil seminar 2020/21 odpovedan.

Kdaj in kje?

Zaradi majhnega števila prijav je bil seminar 2020/21 odpovedan.

Vaša mnenja ...

Napišite nam svoja mnenja, vtise, želje...

Podobno

Oglejte si tudi informacije o klasičnem FMF seminarju za učitelje matematike.