Za koga?

Seminar je namenjen predvsem učiteljem matematike v zadnji triadi osnovne šole, učiteljem matematike v srednjih šolah, ki se jih posebej dotika problematika razlik pri poučevanju matematike med osnovno in srednjo šolo in drugim ljubiteljem (poučevanja) matematike.

Opis:

Seminar (običajno) poteka v dveh delih. Prvi del v septembru in drugi v februarju. Obakrat se dobimo v soboto v času 9-16. Seminar poteka kot serija predavanj, razgovorov in delavnic.

Cilj programa je predvsem izboljšanje uspešnosti pouka matematike na prehodu med osnovno in srednjo šolo. Predvsem bomo skozi konkretne primere in zglede začrtali zanimivo in motivirajočo pot (matematičnega) miselnega razvoja, ki bo, upamo, učiteljem v pomoč pri oblikovanju prioritet matematičnega izobraževanja.

Vabimo Vas, da sprotne informacije o poteku in vsebini seminarja spremljate na tej strani. Ker je republiški katalog pripravljen že precej vnaprej splošne informacije ne morejo dovolj natančno opisati dinamičnega razvoja ...

Program 2017/18 se je zaključil s srečanjem v soboto, 3.2.2018. Več podatkov o seminarju 2017/18 in minulih seminarjih najdete v arhivu.

Kdaj in kje?

Seminar se odvija v prostorih OM FMF na Jadranski 21 v Ljubljani.

Program 2018/19 bo pravočasno objavljen na teh straneh.

Prijava

običajno poteka preko KATIS.

Za pomoč se lahko obrnete tudi na: katarina.nemanic@fmf.uni-lj.si ali po telefonu (01) 4766-519.

Potrdila?

Ob predpostavki vestne udeležbe (in izpolnitve spletne evalvacije po koncu seminarja) vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi.

Vaša mnenja ...

Napišite nam svoja mnenja, vtise, želje...

Podobno

Oglejte si tudi informacije o klasičnem FMF seminarju za učitelje matematike.