Za koga?

Seminar je namenjen vsem učiteljem in ljubiteljem matematike. Vsem tistim, ki ste nam zvesti že dolga leta (seminar redno poteka že od leta 1989, njegovi začetki so pa še veliko starejši) in tudi vsem mlajšim, ki vas lepota, globina in uporabnost matematike navdušujeta.

Vabljeni vsi, ki vas (ma) tematika zanima. Na predavanja širših vzgojnih/humanističnih vsebin vabimo tudi ostale učitelje, vzgojitelje, starše, študente, ...

Opis:

Seminar poteka vsako leto v dveh delih. Prvi del je v septembru in drugi v januarju. Dobimo se v petek in soboto v času 9-16. Seminar poteka kot serija predavanj, vaj in delavnic. Vsebinsko poskušamo vključiti zanimive in za učitelje primerne matematično strokovne vsebine, bolj didaktično, motivacijsko in psihološko obarvane teme ter tudi filozofska in humanistična razmišljanja, ki so vsebinsko povezana z učiteljevanjem (matematike). Skratka, razvijati želimo vse vsebine, ki jih ALMA MATER vseh znanosti zasluži.

Nekaj podatkov o minulih seminarjih si lahko ogledate v arhivu.

Kdaj in kje?

Seminar 2016/17 smo zaključili v soboto, 28.1.2017. Podatki o seminarju 2017/18 bodo pravočasno objavljeni na teh straneh. Srečanje poteka v prostorih FMF na Jadranski 21 v Ljubljani, običajno v predavalnici 2.05.

Prijava

Navodila za prijavo 2017/18 bodo pravočasno objavljena na teh straneh.

Za pomoč se lahko obrnete tudi na: katarina.nemanic@fmf.uni-lj.si ali po telefonu (01) 4766-519.

Vaša mnenja ...

Napišite nam svoja mnenja, vtise, želje...

Podobno

Oglejte si tudi informacije o FMF seminarju za učitelje matematike v OŠ.