Za koga?

Seminar je namenjen vsem učiteljem in ljubiteljem matematike. Vsem tistim, ki ste nam zvesti že dolga leta (seminar redno poteka že od leta 1989, njegovi začetki so pa še veliko starejši) in tudi vsem mlajšim, ki vas lepota, globina in uporabnost matematike navdušujeta.

Vabljeni vsi, ki vas (ma) tematika zanima. Na predavanja širših vzgojnih/humanističnih vsebin vabimo tudi ostale učitelje, vzgojitelje, starše, študente, ...

Opis:

Seminar vsako leto (običajno) poteka v dveh delih. Prvi del je v septembru in drugi v januarju. Dobimo se v petek in soboto v času 9-16. Seminar poteka kot serija predavanj, vaj in delavnic. Vsebinsko poskušamo vključiti zanimive in za učitelje primerne matematično strokovne vsebine, bolj didaktično, motivacijsko in psihološko obarvane teme ter tudi filozofska in humanistična razmišljanja, ki so vsebinsko povezana z učiteljevanjem (matematike). Skratka, razvijati želimo vse vsebine, ki jih ALMA MATER vseh znanosti zasluži.

Program 2020/2021 bo pravočasno objavljen na tej spletni strani.

Nekaj podatkov o minulih seminarjih si lahko ogledate v arhivu.

Kdaj in kje?

Seminar običajno poteka v Vidavovi predavalnici (2.05) v prostorih FMF na Jadranski 21 v Ljubljani. Točni datumi prihodnjega seminarja bodo pravočasno objavljeni na tej spletni strani.

Prijava

Običajno poteka preko KATIS.

Dodatne informacije: katarina.nemanic@fmf.uni-lj.si ali po telefonu (01) 4766-519.

Informativno ste na posamezna predavanja vabljeni vsi ljubitelji matematike.

Potrdila?

Ob predpostavki vestne udeležbe (in izpolnitve spletne evalvacije po koncu seminarja) vsak prijavljeni udeleženec prejme potrdilo o udeležbi.

Vaša mnenja ...

Napišite nam svoja mnenja, vtise, želje...

Podobno

Oglejte si tudi informacije o FMF seminarju za učitelje matematike v OŠ.